Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Pedaforum 2022 – korkeakoulupedagogiikan päiville on avoinna ja jatkuu aina 10.8.2022 asti.

Konferenssihinnat

Osallistumismaksu ja iltajuhla Pikku-Finlandiassa

300 €

Osallistumismaksu

250 €

Opiskelijoiden osallistumismaksu

100 €

Osallistuminen tapahtuman virtuaaliseen osioon

150 €

 

Ilmoittautuminen on sitova, maksupalautuksia ei suoriteta. Päivien aikaiset lounaat sisältyvät osallistumismaksuun ja iltajuhlan illallinen juomatarjoiluineen sisältyy iltajuhlan sisältävään osallistumismaksuun. Tutkinto-opiskelijoille on varattu kiintiö ja heidän on esitettävä opiskelijakortti ilmoittautumisen vahvistamiseksi. Mikäli opiskelija haluaa ilmoittautua myös iltajuhlaan, voi hän maksaa erikseen 50 euron osallistumismaksun. Lisätietoja osoitteesta: pedaforum2022@haaga-helia.fi. 


Majoittuminen

Konferenssin järjestäjä on varannut Pedaforumin osallistujille hotellikiintiöt Rautatieaseman vieressä sijaitsevasta Holiday Inn Helsinki City Centrestä sekä Messukeskuksen yhteydessä toimivasta Holiday Inn Helsinki Exposta.


Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse alla ilmoitettujen varauslinkkien kautta.

Varaukset voi tehdä myös varaustunnuksella Pedaforum AVOIN kiintio nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta, alla olevia tietoja käyttämällä.

Majoituskiintiöt on varattu vain konferenssipäiviksi 24.-25.8.2022.


Holiday Inn Helsinki Expo

Messuaukio 1
00520 Helsinki
Etäisyys konferenssipaikasta: 0 km

99 € yhden hengen standard-huone / vuorokausi
99 € kahden hengen standard-huone / vuorokausi

Varaa huone Holiday Inn Helsinki Expoon.


Holiday Inn City Centre

Elielinaukio 5
00100 Helsinki
Etäisyys konferenssipaikasta: 3,5 km

125 € yhden hengen standard-huone / vuorokausi
125 € kahden hengen standard-huone / vuorokausi

Varaa huone Holiday Inn Helsinki City Centreen.


Sijainti ja liikkuminen Helsingissä

Helsingin Haaga-Helian kampus ja sen vieressä oleva Messukeskus sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.


Saapuminen Helsinkiin

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Messukeskus sijaitsevat aivan Pasilan rautatieaseman ja sen yhteydessä toimivan Tripla-ostoskeskuksen vieressä. Pasilasta seuraava juna-asema on taas Helsingin keskustan Rautatieasema. Kaukoliikenteen linja-autot saapuvat linja-autoasemalle Kamppiin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta kulkevat paikallisjunat I ja P kätevästi Pasilaan ja Helsingin keskustaan säännöllisesti.


Liikkuminen Helsingissä

Liikkumisen on sujuvaa HSL:n reittioppaan avulla. Julkisiin liikennevälineisiin voit ostaa kertalipun joko automaatista, R-kioskilta tai muista HSL:n myyntipisteistä tai HSL-sovelluksella. Kuljettajilta ei voi ostaa lippua, vaan se on aina ostettava etukäteen ennen liikennevälineeseen astumista. Pasilan, keskustan ja Pikku-Finlandian väliä voi kesäisessä säässä kulkea kätevästi myös Helsingin kaupunkipyörillä! Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä Messuaukion pääsisäänkäynnin läheisyydessä oleviin telineisiin.


Haaga-Helian Pasilan kampus ja Messukeskus

Pedaforum 2022 tapahtumapaikat Haaga-Helia ja Messukeskus sijaitsevat 3,5 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Perille pääsee parhaiten junalla tai raitiovaunulla. Haaga-Helian osoite on Ratapihantie 13. Junalla saapuville suosittelemme käyttämään alikulkutunneleita asemalta pohjoissuuntaan. Haaga-Helian talo näkyy juna-asemalta käveltäessä koillissuunnassa. Autolla saapuvat voivat pysäköidä auton Messukeskuksen kyljessä sijaitsevaan Messuparkkiin, jossa pysäköinti maksaa alkaen 13 euroa vuorokausi ja kahdelta vuorokaudelta 17 euroa.